•                                        

          5.9. Slávnostné otvorenie šk. roka 2022/2023

           

                                           

          26.9. Európsky deň jazykov v škole- žiaci po ročníkoch vytvárali projekty a  návrhy. Napr. piataci vytvárali projekty - Domáce zvieratá a ich zvuky v rôznych jazykoch. Šiestaci robili masky-škrabošky predstavujúce rôzne krajiny Európy a siedmaci až deviataci vymýšľali návrhy na logo trička k Európskemu dňu jazykov.

           

                        

          29.9. sa piataci zúčastnili zemepisnej exkurzie vo Hvezdárni a planetáriu M.R.Štefánika v Hlohovci. Odborníci im sprostredkovali pozorovanie Slnka cez ďalekohľady a vysvetlili planéty, súhvezdia a ich pohyb vo vesmíre. Koniec prehliadky zavŕšila svetelná show.

           

           

                                    

          30.9. Branno-športový pretek Mladý hasič a záchranár sa uskutočnil v Piešťanoch. Školu úspešne reprezentovali a 3. miesto vybojovali: Rebeka Virágová, Lucia Kyselicová, Ella Leščinská a Karin Homolová. 7.miesto obsadili: Damián Vranovič, Nikolas Halenár, Jakub Bokor, Sebastián Jankovič.  Na 9.mieste skončili: Rastislav Piešťanský, Tomáš Zemko, Tobiáš Jurkas, Matej Homola. S organizáciou a prípravou sa spolu s p. uč. Bocánovou podieľali aj p.  Kubíková, p. Halenár a p. Prvý